Nowy temat Lista tematów

Temat:

Zaburzenia równowagi, oczopląs zatkane uszy..

dawbor

Miasto: Konin

Listów: 1

9 marca 2010, 22:23 (List #1)
Witam! jakiś czas temu (kilka miesięcy) gdy sie obudzilem rano lekko sie ździwiłem bo nic nie słyszałem na jedno ucho, było one zapchane woskowina, kupiłem krople itd ogólnie sobie z tym poradził no tylko że w trakcie tego stanu zatkanego ucha towarzyszył mi oczopląs..nie działo się to bez przerwy ale co np kilkadziesiąt minut/kilka minut z czasem mi przeszło całkowicie, było to tak silne, że czułem się jakbym obracał się w koło na fotelu, złapanie równowagi było kompletnie niemożliwe prawie zawsze lądowałem na ziemi znaczy na podłodze..Wszystko fajnie bo przeszło ale dziś znowu mnie to spotkało, obudziłem się rano a tu cały pokój wiruje..jedyny sposób jaki znalazłem na to to z całej siły zacisnąć powieki i po chwili przechodzi, no i przeszło, następnie za 10 minut osłabiony po tym okropnym przeżyciu udałem się do wc, myje ręce a tu nagle jakby obraz mi sie w bok przesunął od razu usiadłem, myślałem że zwymiotuje, reszte dnia spedziłem w łóżku co chwile miewając ten oczopląs :/ w tej chwili też nie czuje sie najlepiej, w prawdzie obraz jest stabilny ale czuje się źle,boli mnie głowa, czuje takie minimalne wirowanie cały czas w głowie...wie ktoś od czego to mi sie zrobio?! jakby mi sie to stalo gdzies w miescie to nie wiem co bym zrobił ehh..nie jestem na pewno chory na grype ani nic wszystko idzie od ucha na 100% bo dziś miałem też minimlnie zatkane  jakby...pamiętam że coś takiego miewałem też w wieku może 10 lat? tyle że było tylko raz i przechodziło no i koniec..pomocy :(
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

LitleRedRidingHood

9 marca 2010, 22:27 (List #2)
lekarz
natychmiast i bez gdybania bo przez net nikt Co nie pomoze.

boze dlaczego ludzie sa tacy nieodpowiedzialni :( i o siebie nie dbaja.

cookie1995.

9 marca 2010, 22:31 Edytowane przez cookie1995. 2 lipca 2010, 21:42 (List #3)

benia8

Miasto: *

Listów: 396

9 marca 2010, 22:31 (List #4)
- IDZ DO LEKARZA, Z GLOWA NIE MA ZARTOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Postanowienie wakacyjne: Nie ma rzeczy niemozliwych - dam rade!
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

BlueCocaine

Miasto: Kraków

Listów: 823

9 marca 2010, 22:33 (List #5)
Ja miałam coś takiego, ale jak ładowałam tropy.
Heh.
(znaczy, że ten obraz mi się tak przesuwał)
I ściany mi się krzywiły.
Teraz też czasem mi się trochę pokrzywią, ale to od anksjo.
(normalny efekt pozapiramidowy)
Postanowienie wakacyjne: Wrócić do 60!!
Pasek wagi

primose

9 marca 2010, 22:38 (List #6)
na co czekasz?! pogotowie.

KatiaLondon

9 marca 2010, 22:42 (List #7)
Neurolog i TK.

BabkaKiepska

10 marca 2010, 00:05 (List #8)
Kopa w tylek masz odemnie  i do lekarza marsz. Nie ma zartow z takimi objawami.

http://www.viamedica.pl/gazety/gazetaN/darmowy_pdf.phtml?indeks=14&indeks_art=135

poczytaj

BabkaKiepska

10 marca 2010, 00:05 (List #9)
http://www.grabieniec.pl/pokaz_artykul.php?id_artykulu=229

to lepsze i opisuje Twoje objawy

Madzisozek

Miasto: Warszawa

Listów: 1604

10 marca 2010, 07:22 (List #10)

tom objawy zaburzenia pracy mozdzku... i to raczej powazna sprawa... jesli nie chcesz zeby doszlo do trwalego uszklodzenia radze isc natychmiast do lekarza i to chocby prywatnie....

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.