Nowy temat Lista tematów

Temat:

Zelixa c.d

joasin

8 maja 2010, 15:12 (List #5441)
gratz, skoro masz problemy z jedzeniem to gratz za faszerowanie się adipexem. Skad tyś w ogóle wzięła to świństwo? Przecież tego nawet w Polsce nie ma, a a Czechach też są problemy z kupnem. Poza tym adipex działa na ośrodkowy układ nerwowy, nie wolno go brać w żadnym przypadku jeśli masz psychologiczne problemy z jedzeniem typu kompulsy lub nie panowanie nad jedzeniem. Polecam niszczenie wątroby i współczuje później lekarzowi jak będziesz z tego świństwa wychodziła ( i wiem o czym mowię, bo sama miałam z tym problem w rodzinie)

miets

8 maja 2010, 19:42 (List #5442)
Karolus ja jem 3 posiłki dziennie i żadnych słodyczy.
Z zelixą zrzuciłam 10kg biorąc jedno opakowanie. Mój organizm musi się po prostu ruszyć bo nic na niego nie działa.
Ćwiczenia poprawiają jedynie moją kondycję ale nie działają na figurę.
Ta nadwyżka kilogramów została mi po ciąży. A chciałabym wrócić do rozmiaru 38
Pozdrawiam

Bas20

Miasto: Poznań

Listów: 37

9 maja 2010, 23:24 (List #5443)
Hej dziewczyny!! Ja wracam po raz kolejny na vitalie - tym razem juz bez zelixy ale na tym forum zawsze było fajnie więc chetnie się dołącze:) Od jutro 1000 kcal :P:P:P:P
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

Justinka123

Miasto: Mielec

Listów: 27

10 maja 2010, 15:12 (List #5444)
117 zł 
no ja już 6 albo 7 dzień na adipexie mnie czuje nic żadnych skutków ubocznych jak bym go nie brała jasne jem trochę mniej ale to nie jest tak ze w ogóle mogę nie jeść bo odczuwam głód ale zjem nie wiele i czuje się najedzona a wcześniej miałam tak ze mogłam zjeść bardzo dużo i nie czułam tego dla mnie jak na razie lepszy niż zelixa bo z nią rozregulowała mi się miesiączka nie mogłam spać strasznie mnie suszyło a tutaj śpię normalnie suszy mnie delikatnie okres miałam ok coś mi ubyło na pewno ale jak mówiłam juz nie ważę sie :) zobaczymy co dalej będzie na razie jestem zadowolona ( i mam ochotę na coś słodkiego :) )

TylkoTwoja

Miasto: California

Listów: 218

5 czerwca 2010, 20:26 (List #5445)

ja bym chciała zelixe ale tak jak piszecie nigdzie jej już nie ma a z internetu bałabym się zamówic, bo kto wie, co to tak naprawde będzie

A tak poza tym, dziewczyny które brały zelixe itp. za zgodą lekarza, to jakie mialyście robione badania? Sama chętnie bym się na takie wybrała, aby na przyszłośc wiedziec, czy w ogóle będę mogła zażywac takie leki

Justinka123 ja czuję jakiś respect przed Adipexem 

Pasek wagi

joasin

5 czerwca 2010, 22:30 (List #5446)
TylkoTwoja, ja miałam robione TSH, FT3 i FT4- chyba tak się to naywa, do tego cholesterol, cukier, ogólnie krew i mocz. 
Dobrze, że nie chcesz kupować z internetu- wreszcie jakaś poważna osoba i odpowiedzialna, nie wiem jak można kupić LEKI przez internet. 
Sama chetnie bym jeszcze brała zelixę, chociaż z miesiąc, ale nie wyobrażam sobie wziąć leku nawet po kimś znajomym, a co dopiero z internetu od zupełnie obcej mi osoby;/

Milejdi1991

Miasto: Opole

Listów: 13

29 czerwca 2010, 10:13 (List #5447)
wróciłam! ;) długo mnie tutaj nie było... no, ale jestem! zmotywowana i bez tabletek, bo już mi się skonczyły. tzn. 3 mi zostały, ale biorę hmmm z doskoku... biegam, codziennie jakieś 20 minut, wiem, wiem, że mało - w tym  troche szybkiego marszu, ale lepsze to niż nic... codziennie oprócz niedziel i niespodziewanych okazji typu ulewa, burza.... a tak to pilnuję żeby być systematyczną... z czasem, jak kondycja sie poprawi będzie dłużej... 
Pasek wagi

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.