Nowy temat Lista tematów

Temat:

Zelixa c.d

mellanie

28 grudnia 2009, 15:53 (List #41)
Kefraya sama ciekawa jestem.....wiecie, maz moj wczoraj przyszedl i ciekawy zebym pokazywala mu kolezanki jak tez schudly:))

Candy1987

Miasto: Poznań

Listów: 669

28 grudnia 2009, 16:15 (List #42)
heheh oj bedziesz miala co pokazywac kazda ma sie czym pochwalic hehe :)  uspokoilas Mnie z ta @ :)

ja musze poczekac tak z 2-3 dni jeszcze do wazenia zeby sie @ skonczyl :) Gratuluje wam dziewczyny i zazdroszcze ja taka wytrwala na swieta nie bylam , ale rowerek stacjonarny i brzuszki wrocily juz do laski :) takze szybciutko musze nadrobic a raczej stracic ndrobione kg :)
Postanowienie noworoczne: Osiagnac wymarzone 50 ***** })i({ *****
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

mellanie

28 grudnia 2009, 16:24 (List #43)
Kochana juz nie masz takiej presji bo masz exra wage, jak bede wazyla tyle co ty to sie poplacze ze szczescia:)

MalinikA

Miasto: Lublin

Listów: 19

28 grudnia 2009, 16:25 (List #44)
ja dzis tez się zwazyłam i co? rewelka1 jakoś te całe świeta mi nei zaszkodziły hehe. trzymam kciuki!

a tal na marginesie witam nowe  dziewczyny!
Postanowienie wakacyjne: czuć się dobrze w swoim ciele
Pasek wagi

Candy1987

28 grudnia 2009, 16:36 (List #45)
Wszyscy wszystkich witaja i jest milo hihi :)))

Mellanie oj Ty ukrywajko  Ty nawet w pamietnik nie moge Ci zerknac a co dopiero dodac do znajomych :))))

powiem Ci ze ja jestem maly kurduplas :P i moja waga i tak nie jest adekwatna do wzrostu , zalezy tez od budowy ale ja mam pucowata sznupke i wlasnie .. oponki ... masakra... brzuch to mi cycki przegoni zaraz powaznie :P w dodatku jestem plaskorzezba nie z tej ziemi :P dlatego heh ogolnie moja budowa powinna byc nie tyle co szczupla ale chuda zeby te piersiatka jakos sie mialy do caloksztaltu heh :)
i tak was podziwia za takie szybkie tracenie kg i zaangazowanie :) JEstescie dla Mnie motywacja i dowodem ze jak sie chce to mozna wszystko :)
Pasek wagi

mellanie

28 grudnia 2009, 16:45 (List #46)
Mimo ze tak mowisz:) Wiem o co Ci chodzi z ta waga, a co do mojego pamietnika..hmmm zablokowali mi kilka miesiecy temu bo podobno jestem zlym przykladem:P

Candy1987

28 grudnia 2009, 16:47 (List #47)
hihihi a co takiego tam mialas ze niby zly przyklad :) no to ladnie :) szkoda :) a jakis limit dali ? ;) ze kiedys odblokuja czy cos ;) ?
Pasek wagi

mellanie

28 grudnia 2009, 16:50 (List #48)
Wlasnie nie, na stale...napisales ze przejadlam sie kfc i az na kiblu skonczylam:p

tara11

Miasto: Ełk

Listów: 8

28 grudnia 2009, 17:20 (List #49)

Witam Kobietki!

Gratuluje wszystkim, którym udało się przetrwać święta i to z sukcesem:) Ja niestety poległam na całej lini, zajadłam stres - niestety - i czuję, że raczej mnie przybyło niż ubyło:( Nie mam też wagi, więc nie mogę tego dokładnie sprawdzić, a każda inaczej pokazuje i zawsze są tam jakieś różnice. Może jednak lepszym sposobem będzie miarka.....

mellanie co robisz, że tak pięknie gubisz nadmiar?

Dziewczyny mam pytanie - czy zelę koniecznie trzeba brać o tej samej porze? Czy znacie może jakiś dobry domowy sposób na zaparcia no i na obejście zajadania stresu?
Pasek wagi
Mój cel

mellanie

28 grudnia 2009, 17:27 (List #50)
Ograniczam sie na maxa....jedyny sposob chyba:/

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.